moda-juhlat-2020-6-nelio.jpg
 

MODA Villa

Prisma kauppakeskus
Tapulikuja 6, 30100 Forssa
Puh. 03 435 5056
Mirva Vali, 0400 763 181
mirva.vali@modavilla.fi

 
 
 

Palvelut

Korjauspalvelut

Osaavaan henkilökuntaamme kuuluu kaksi ammattitaitoista ompelijaa. He tekevät kaikki tarvittavat korjaukset ostamiisi vaatteisiin ja näin saat vaatteistasi sopivat ja hyvin istuvat.  


Pukeutumisneuvonta

Koulutettu ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikessa pukeutumiseen liittyvässä. Autamme sinua löytämään tyyliisi, väreihisi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivat vaatteet ja asusteet.


Pukeutumisetiketti

Lue lisää »


Pukeutumisillat kanta-asiakkaille

Jos haluat tulla ystäviesi tai työkavereittesi kanssa viettämään pukeutumis- ja ostoiltaa liikkeeseemme- älä epäröi ottaa yhteyttä. Järjestämme mielellämme teille pientä purtavaa, kerromme muodin uusista tuulista ja annamme halutessanne pukeutumisvinkkejä. Illan aikana on mahdollisuus tehdä ostoja rauhassa- kanta-asiakashinnoin tietysti.

Jos kiinnostuitte - kerätkää n. 20 henkilön ryhmä ja ottakaa yhteyttä niin sovitaan milloin vietetään yhteistä iltaa muodin parissa.

Järjestämme myös ns. Kanta-asiakkaan shoppailuiltoja, jolloin kaikilla kanta-asiakkaillamme on avoimet ovet liikkeeseemme kello 19 -21. Tänä aikana heillä on mahdollisuus tutustua uutuustuotteisiin ja tehdä edullisempia ostoja kanta-asiakashinnoin.  


Lahjakortti

Anna lahjaksi MODA tai Jim & Jill - lahjakortti;

Hänelle, joka arvostaa laatua ja haluaa pukeutua hyvin.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää useammassa osassa.

MODA ja Jim & Jill lahjakortit käyvät maksuvälineinä kaikissa Suomen MODA ja Jim & Jill myymälöissä.