Ammattitaitoista pukeutumisneuvontaa Forssassa ja Sastamalassa 

Ota yhteyttä

Moda Villa tarjoaa ammattitaitoista ja henkilökohtaista pukeutumisneuvontaa Forssan ja Sastamalan vaateliikkeissä. Tarjontaamme kuuluu myös korjauspalvelut sekä pukeutumisillat kanta-asiakkaille. Meiltä saat aina asiakasystävällistä palvelua! 

Pukeutumisneuvonta auttaa, kun haluat pukeutumisvinkkejä

Eikö vaatekaapistasi tahdo löytyä mitään sopivaa päälle pantavaa? Kaipaatko uusia vinkkejä sinulle sopivista vaatteista ja asusteista? Koulutettu ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikessa
pukeutumiseen liittyvässä. Autamme sinua löytämään tyyliisi, väreihisi
ja käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivat vaatteet sekä asusteet.

Kun tarvitset vaatteen korjausta, käänny korjauspalvelumme puoleen

Osaavaan henkilökuntaamme kuuluu ammattitaitoiset ompelijat. He tekevät kaikki tarvittavat korjaukset ostamiisi vaatteisiin ja näin saat vaatteistasi sopivat ja hyvin istuvat. Teemme korjaukset naisten, miesten ja lasten vaatteisiin.

 

Meiltä saat aina asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Teemme tarvittavat korjaukset vaatteisiisi käden käänteessä, jotta pääset nauttimaan uusista vaatteistasi mahdollisimman pian. Koska asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua.

Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Piristävät pukeutumisillat kanta-asiakkaille

Jos haluat tulla ystäviesi tai työkavereidesi kanssa viettämään pukeutumis- ja ostoiltaa liikkeeseemme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Järjestämme mielellämme teille pientä purtavaa, kerromme muodin uusista tuulista ja annamme halutessanne pukeutumisvinkkejä. Illan aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia rauhassa – kanta-asiakashinnoin tietysti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Sovitaan yhdessä, milloin viettäisimme yhteistä iltaa muodin parissa.

Järjestämme myös ns. kanta-asiakkaan shoppailuiltoja, jolloin kaikilla
kanta-asiakkaillamme on avoimet ovet liikkeeseemme kello 19–21. Tänä
aikana heillä on mahdollisuus tutustua uutuustuotteisiin ja tehdä edullisempia ostoksia kanta-asiakashinnoin.

Ota yhteyttä