nainen-ja-kortti1290812581.jpg
 

MODA Villa

Prisma kauppakeskus
Tapulikuja 6, 30100 Forssa
Puh. 03 435 5056
Mirva Vali, 0400 763 181
mirva.vali@modavilla.fi

 
 
 

MODA KANTA-ASIAKKUUS

MODA-ketjun kanta-asiakkaaksi liittyminen kannattaa. Keskittämällä perheesi ostokset MODA ja Jim&Jill -myymälöihin, saat monia etuja ja säästät selvää rahaa. Ostohyvityksesi voi olla jopa 15%.

MODA kanta-asiakkaaksi liittyminen on helppoa ja maksutonta! Täyttämällä MODA kanta-asiakaskorttihakemuksen MODA-myymälässämme, saat heti käyttöösi väliakaisen MODA- kortin ja liityt näin myymälämme kanta-asiakkaaksi. Ostohyvitysten kerääminen alkaa välittömästi ensimmäisestä ostoksestasi. Varsinainen MODA kanta-asiakaskortti, joka on varustettu nimelläsi, postitetaan Sinulle kotiin noin kuukauden kuluttua hakemuksen jättämisestä.

RINNAKKAISKORTTI

MODA-kortti on henkilökohtainen, mutta halutessasi perheenjäsenet voivat hankkia itselleen rinnakkaiskortit. Rinnakkaiskortiksi voit valita joko MODA- tai Jim & Jill -kortin. Myös rinnakkaiskorteilla tehdyt ostot kerryttävät ostohyvitystä. Rinnakkaiskortin haltijat voivat asua pääkortin haltijan kanssa eri osoitteissa.

OSTOHYVITYS

Ostohyvitysten keräysajat ovat 1.1.-30.6. ja 1.7.-31.12. Kyseisen keräyskauden aikana kerätyt ostohyvitykset voidaan käyttää seuraavan puolen vuoden aikana valitsemassasi liikkeessä.

1.7.2010 lähtien keräämäsi ostohyvitykset ovat käytettävissä kaikissa Moda- ja Jim&Jill - myymälöissä. Lisätietoja Moda-ketjun kanta-asiakasohjelmasta ja uudesta hyvitystaulukosta saat Moda -ketjun sivuilta

Nyt voit rekisteröityä kanta-asiakaspalvelun nettikäyttäjäksi alla olevasta linkistä ja tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen tai vain tarkastella ostohyvitysten kertymistä.

MODA VILLA UUTISKIRJE

MODA-ketju on aloittanut uutiskirjeen lähettämisen kaikille Modan jäsenliikkeiden kanta-asiakkaille noin kerran kuukaudessa.
MODA Villa tulee lähettämään omille kanta-asiakkailleen max 2-4 uutiskirjetta/kuukausi.
Näin varmistat että tulette jatkossa saamaan etukäteen tiedon erilaisista teema-viikoista, ajankohtaisista asioista, kuulumisista sekä tietysti mahtavista tarjouksista.
Tilaa Uutiskirje tästä!


KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

MODA- kortilla saat tuntuvia kanta-asiakasalennuksia erikseen merkityistä sesonkituotteista. Kanta-asiakastarjousten hintaetu on aina vähintään - 20 %

TUPLAHYVITYS

Erikseen ilmoitettuna ajankohtana Moda-liikkeessämme järjestetään tuplahyvitys-kanpanjoita, jolloin ostostesi loppusumma tuplataan ja saatu summa lisätään kerryttämään ostohyvitystäsi taulukon mukaisesti.

 

Aukioloajat

ma-to 10-18
la 10 - 16
su 12 - 16

Liity MODAkanta-asiakkaaksi »

Katso Kuukausittaiset MODA-tarjoukset »